Shotokan Karate

Shinkukai

Budoseura Shinkukai ry:n karatejaos aloitti toimintansa syksyllä 2013 , kun Harri Hämäläinen ja muutama pitkänlinjan karateka alkoi koota muita Shotokan -tyylisuunnan karateharrastajia yhteen. Aluksi piti saada salivuoroja harjoituksia varten ja  niitä pyydettiin Shinkukai:lta, koska sinne oli hyvät
suhteet. Budoseura Shinkukai:ssa karatekat otettiin hyvin vastaan ja tästä
yhteistyö alkoi.

Pikkuhiljaa vanhoja treenaajia ilmestyi harjoituksiin lisää ja huomattiin, että perinteinen Shotokan karate kiinnostaa edelleen ihmisiä, vaikka uusia kamppailulajeja on tullut rinnalle.

Budolajien harrastamisen filosofiaan kuuluu, että aina voi oppia lajista uutta ja lajin harrastaminen mukautuu iän ja fyysisen kunnon mukaan.

Harjoittelu

Harjoitusajat

Harjoitukset pidetään sunnuntaisin ja tiistaisin. Syksyn harjoitukset alkavat sunnuntaina 15.8.2017.

Peruskurssi

Sunnuntai  klo 18.00 - 19.00
Tiistai klo 20.00 - 21.00

Värilliset vyöt

Sunnuntai klo 17.00 - 18.00
Tiistai klo 19.00 - 20.00

 

 

Paikka - DOjo

Kauden Syksy 2017- Kevät 2018 harjoitukset pidetään
Hyvinkään hyvinvointi- ja kamppailukeskuksen tiloissa.

Osoite dojolle on Kauppalankatu 3-5, Hyvinkää

Harjoitusmaksut

Harjoitusmaksu on samalla Budoseura Shinkukai Ry:n jäsenmaksu, joka sisältää harjoittelumaksun. Jäsenyyteen kuuluu muun muassa Suomen Karateliiton jäsenyys. 

Järjestämme muutaman kerran kaudessa seuran oman leirin. Leireille voi osallistua harjoittelijoita seuran ulkopuolelta ja tämän vuoksi leiristä peritään pienimuotoinen maksu.

Kauden 2017-2018 harjoitusmaksun määrä tarkentunee pian.

Yhteystiedot

Lisätietoja seuran toiminnasta ja harjoituksista voi kysyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: karate.shinkukai@gmail.com