Nuorten peruskurssin oma harjoitusvuoro 2020 alkaen

Nuorten peruskurssin oma harjoitusvuoro 2020 alkaen

Suuri kysyntä pakotti Shinkukain karatejaoston järjestämään oman harjoitusvuoron nuorisolle.

Sensei Jaakko Majuri otti vetovastuun nuorten ryhmästä. Ryhmän toiminta lähti käyntiin jo syyskaudella 2019 jolloin juniori-ikäiset harrastajat kävivät samoissa harjoituksissa aikuisten kanssa, mutta nyt seuralta löytyy oma vuoro nuorten ryhmälle jolloin ehditään antamaan paljon henkilökohtaisempaa perustekniikan opetusta.

Juniorien oma vuoro on lauantaisin Hyvinkään urheilukentän budosalilla klo 11.30 – 12.30. Tervetuloa mukaan uudet treenaajat Non-Stop -periaatteella, ryhmään voi liittyä milloin tahansa kauden aikana.

Lisätietoja ryhmän aikataulusta saat puhelimitse puh. 040 – 487 0772.

       

ShinkukaiKarate

Kommentointi on suljettu.