Juniorien omat harjoitusvuorot

Juniorien omat harjoitusvuorot

Sensei Jaakko Majuri

Suuri kysyntä pakotti Shinkukain karatejaoston järjestämään omat harjoitusvuorot nuorisolle.

Sensei Jaakko Majuri otti vetovastuun nuorten ryhmästä. Ryhmän toiminta lähti käyntiin jo syyskaudella 2019 jolloin juniori-ikäiset harrastajat kävivät samoissa harjoituksissa aikuisten kanssa, mutta nyt seuralta löytyy omat vuorot nuorten ryhmälle jolloin ehditään antamaan paljon henkilökohtaisempaa perustekniikan opetusta.

Juniorien omat vuorot ovat torstaisin klo 18.00 – 19.00 Hyvinkään ruotsalaisella koululla ja lauantaisin Hyvinkään urheilukentän budosalilla klo 11.30 – 13.30. Tervetuloa mukaan uudet treenaajat Non-Stop -periaatteella, ryhmään voi liittyä milloin tahansa kauden aikana.

Lisätietoja ryhmän aikataulusta saat puhelimitse puh. 040 – 487 0772.

    Kuvia juniorien treeneistä 

Torstain treenitunnelmia ruotsalaisen koulun harjoitussalilta huhtikuussa 2022.

Natsakokeet keväällä 2022 Urheilupuiston dojolla.

2019 Alkeisryhmä
Kommentointi on suljettu.